Om foreningen og hjemmesiden

Halsnæs Filosoferer har afsæt i en række aftener om personlig filosofi, som i efteråret 2018 blev holdt i Bogsalonen i Frederiksværk, på initiativ af Leif E. Kristensen fra Bogsalonen og med filosof Thomas Ryan Jensen som underviser.

Vi skal ikke, når vi har arrangementer i foreningen, nå frem til ét svar eller blive enige – vi skal bare blive klogere. Vi tror, at vi ved en blanding af filosofiske oplæg og strukturerede dialoger hver især kan udvikle og skærpe vores opfattelser af, hvad der er vigtigt og rigtigt.

De fleste af os har ikke nogen særlige filosofiske forudsætninger – vi tager udgangspunkt i vores egne livserfaringer og tanker, og benytter filosofien som  inspiration til at blive klogere på vores egen levede filosofi.

Alle er meget velkomne til at være med – enten som fast medlem i foreningen, eller som deltager i arrangementer. Så er du træt af “smalltalk”, og vil du gerne tale nysgerrigt sammen om noget væsentligt, så kom forbi til et af vores arrangementer.

Vi laver både større arrangementer for alle interesserede, fx “samtalesaloner”, og give mulighed for at man finder sammen i mindre grupper om særlige emner, som man gerne vil uddybe.

Det koster 150 kr. om året at være medlem. Beløbet overføres til vores konto 0553 0000122992 i Sparekassen Sjælland, eller til mobilepay nr. 940182, når du af kassereren har fået en mail med dit medlemsnummer.
Foreningen er målrettet mod borgere i Halsnæs Kommune, men alle kan være medlem.

Alle er velkomne til at kommentere opslag om arrangementer. Ved at klikke på overskriften på opslaget får du mulighed for at skrive en kommentar. Når du kommenterer et opslag, bliver du bedt om at angive navn og e-mailadressen. Det er kun navnet, der kommer til at kunne ses på hjemmesiden.

Det vil normalt være muligt at deltage i alle foreningens arrangementer – nogle kan dog kræve betaling og/eller medlemskab af foreningen. Det vil fremgå af annonceringen af det enkelte arrangement.

Foreningens vedtægter kan du finde her: Vedtægter

Bestyrelsen består af:
Thomas Ryan Jensen (formand)
Niels Andersen (næstformand)
Trine Pallesen (kasserer)
Susanne Cudjoe
Tove Andersen
Stella Lützer
Leif E. Kristensen (suppleant)
Laila Svendsen (suppleant)

Materiale vedr. generalforsamling 2023 finder du her:
Beretning til GF 2023
Referat generalforsamling 2023

Materiale vedr. generalforsamling 2022 finder du her:
Referat generalforsamling 2022
Regnskab 2021

Materiale vedr. generalforsamling 2021 finder du her:
Referat af generalforsamling 2021
Beretning til GF 2021
Regnskab 2020
Budget 2021

Materiale vedr. generalforsamling 2020 finder du her:
Referat af generalforsamling i Halsnæs Filosoferer 12.-20. maj 2020
Beretning 2019 for Halsnæs filosoferer…
Regnskab 2019
Budget 2020

Materialet til den stiftende generalforsamling d. 10. januar 2019 finder du her:
Dagsorden for stiftende generalforsamling
Forretningsorden for den stiftende generalforsamling
Referat af generalforsamling 2019

Omtale af foreningen i medier: